Om Gulvbutikken

Vi er en spesialbutikk for renholdsmidler og -utstyr spesielt utviklet for tregulv. Ta vare på gulvene dine og få en enklere hverdag med hjelp av våre produkter.

I Johansen & Sønn har vi hvert år over 400 befaringer ute hos kunder. Da ser vi mye gulv og vi ser hvor mange som vasker gulvene sine på feil måte. Vi ser hvor mye skade feil renhold faktisk forårsaker og hvor dyrt det blir å utbedre.

Typiske utfordringer

  • Folk sliter med å holde sine oljede tregulv rene.
  • Folk har problemer med at det hardvoksbehandlede gulvet er glatt som en skøytebane.
  • Noen har problemer med fettflekkete parkett som liksom aldri blir helt ren.
  • Atter andre ser at de har fått misfarging i skjøtene på parketten på grunn av at de har vasket med for mye vann.

Eksemplene er mange.

Vi kan ofte hjelpe

Uavhengig av problem så kan vi ofte hjelpe. Enten med kunnskap om riktig renhold, med tips og triks for å løse spesielle problemer eller med produkter som gjør en bedre jobb enn de du får kjøpt på Rimi.

Kunnskap rett fra kilden

Vi forhandler produkter fra Bona og Osmo – begge er helt i teten når det gjelder lakk, olje og hardvoksbehandling for tregulv. Bona går så langt som til å si at de har et «Lifetime Commitment» til å hjelpe kundene sine med pene gulv. Derfor har de lagt mye arbeid i å utvikle en hel portefølje av vaskemidler, pleiemidler og renholdsutstyr som du kan ha god nytte av.

Vi er trygg på at våre spesielt utviklede produkter for vask og renhold av tregulv og parkett vil gjøre en god jobb.

Prøv selv, og fortell oss gjerne om dine erfaringer.

Tips, triks og gode råd

Trenger du råd og tips, prøv et søk på våre nettsider. Det legges stadig ut nye artikler som er ment for å hjelpe deg med enklere og bedre renhold.

I bransjen siden 1958

Gulvbutikken.no er drevet av Johansen & Sønn gulvsliperi AS. Vi er et gulvsliperi med aner tilbake til 1958. Virkeområdet for våre gulvslipertjenester begrenser seg til Stor-Oslo, men med nettbutikken vår når vi hele landet.

Vi har investert i solide salgs- og betalingsløsninger så du kan føle deg 100% trygg når du handler hos oss. Informasjonen du gir oss deles ikke med noen. Den brukes kun for å gi deg en bedre handleopplevelse her hos oss og for å la deg få vite om gode tilbud som måtte dukke opp av og til..

Vi håper du liker det du ser og ønsker deg velkommen som kunde.

Kontaktinformasjon

Johansen & Sønn gulvsliperi AS
Vidars gate 2
0452 Oslo

E-post: post@gulvsliperen.no
Telefon: 45 11 16 65 (man-fre kl. 08 – 16)

PS: Vi selger kun renholdsprodukter via denne nettbutikken og har ingen fysiske utsalgssteder. 

Selskapet er registrert i Brønnøysundregisteret med org. nr: 996 931 935 MVA